Tri zlatna priznanja za Carnex i nagrada za proizvod godine na Sajmu u Rusiji

Na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Moskvi “World Food Moscow 2016”, kompanija Carnex osvojila je tri zlatna priznanja – za Selection kokošiju paštetu, Selection goveđu paštetu, kao i nagradu za proizvod godine. Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji u oblasti trgovine mesom, voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, učestvovalo je preko 1500 izlagača iz 62 zemlje, a velika pažnja poklonjena je predstavljanju privrednih komora različitih zemalja.

„Veoma smo ponosni na ovu nagradu, posebno jer nam je dodeljena na tržištu, koje je za nas izuzetno važno. Carnex Selection linija jeste najmlađa u našem portfoliju, i drago nam je da su trud i znanje koji smo uložili u razvoj naše kokošije paštete prepoznati i cenjeni. Sa Selection kokošijom paštetom ponudili smo vrhunski proizvod, bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja, napravljen od najboljih delova kokošijeg mesa – kokošijih grudi i bataka“, izjavila je Tijana Katalinić, brend menadžer kompanije Carnex, povodom osvajanja zlatnih priznanja.

Kao lider mesne industrije, Carnex nudi vrhunske proizvode potrošačima u Srbiji, ali i na stranim tržištima, a dokaz toga su osvojene nagrade. Pored zlatnih priznanja na održanom “World Food Moscow 2016”, kompanija Carnex je u februaru ove godine na jednoj od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi – „Prodekspo – 2016“, bio jedini inostrani proizvođač nagrađen sa zlatnom medaljom za gotova jela i srebrnom za kompletan asortiman pašteta.