Održano humanitarno takmičenje “Buđenje” (FOTO)

U organizaciji Školice sporta “Jumper” iz Vrbasa, održano je humanitarno takmičenje pod nazivom “Buđenje”.  Na takmičenju je učestvovalo oko 100 mališana, koji su se takmičili u četiri discipline. Svi su pobedili, a svrha humanitarnog takmičenja je  finansijska podrška za izlečenje  sugrađanina Lazara Zarubice, koji se šest meseci nalazi u komi. Prema rečima Danila Njaradija iz Školice sporta “Jamper”, ova akcija je održana umesto tradicionalne proslave rođendana.

“Naša škola 31. maja obeležava 11 godina od osnivanja, a mi smo ove godine odlučili da održimo, umesto proslave, humanitarno takmičenje. Drago mi je što što se mnogo roditelja i dece priključilo našoj akciji i nadam se da će do Lazara  dopreti enargija koja se osetila na takmičenju. Ovo je jedan od najlepših dana od kada Školica postoji. Prikupljeno je 40.960 dinara, a Školica sporta ‘Jumper’ će zajedno sa Školom engleskog jezika ‘Andy and Jo’ zaokružiti cifru na 50.000 dinara”, rekao je nakon završene akcije Njaradi.

On se zahvalio svim sponzorima koji su podržali akciju:  „MINI PRINT“( Mića Petković), Bedž STUDIO Beograd, „NECTAR“ (Siniša Bajagić), „MEDELA“ (Maja Milović), Igraonica „SVITAC 021“ (Bilja, Vanja i Slađana) , FRIKOM (Danijela Sretenović), Kulturni centar „VRBAS“, Plivački klub „VRBAS“ (Žica, Gorčin ,Peđa), Nagradna igra (Kovač Oto Tanja), Foto kino klub „VRBAS“( Foto Boris Biljenki i Nikola Banićević), ROSA VODA ( Dragana Vujačić) CityKids Igraonica (Anita). Uz saradnika Školice Milana Ivanića, takmičenje su pomogli i učenici Gimnazije.