Humani preduzetnici – Dnevni boravak za mlade sa smetnjama u razvoju

Radovi na objektu  Dnevni boravak za mlade sa smetnjama u razvoju, su u punom jeku. Opština Vrbas je pokrenula akciju prikupljanja sredstava za završetak ovog objekta, a vrlo brzo odazvali su se mnogi preduzetnici i zahvaljujući upravo njima radovi se svakodnevno odvijaju.

Trenutno se pripremaju prostorije za krečenje i postavljanje podova, uređuje se ulazak u objekat, a radnici JKP „Komunalac“ orezuju drveće ispred objekta. Prema rečima Danijele Ilić, članice Opštinskog veća, od donatorske konferencije održane pre nekoliko meseci pa do danas, prikupljena su značajna sredstva od privrednih subjekata i fizičkih lica.

“Brojni privrednici i fizička lica ovim svojim gestom pokazali su društvenu odgovornost zbog čega im dugujemo veliku zahvalnost. Trenutno se izvode radovi na gletovanju prostorija nakon čega će se poleti krečenje, sređivanje amfor kapije a zatim i sređivanje fasade. Radovi koji su u toku izvode se zahvaljujući donaciji Poljoprivredne stručne službe, i preduzeća ‘Lika kolor’ i ‘ITI’. Ima još dosta posla i nadam se ćemo uspeti da ovaj objekat završimo u skorije vreme“, istakla je  Ilić.