Sanirane rupe na putu oko bačkopoljskog mosta

Ekipe putara JKP „Komunalac Vrbas“sanirale su udarne rupe oko bačkopoljskog mosta. Održavanje ovog mosta i puta je u nadležnosti preduzeća „Bačka put“, ali zbog bezbednosti na putu ovaj posao obavili su radnici „Komunalca“.

Prema rečima koordinatora PJ „Čistoća“, Damira Rojevića, odluka je bila da se sanacija obavi po hitnom postupku iako „Komunalac“ nije ovlašćen da održava ovu deonicu puta. Igor Škundrić, izvršni direktor u ovom komunalnom preduzeću podsetio je da je u ovom delu puta prepoznatljiva crna tačka.

„Rupe su se nalazile na sredini puta, ili na jednoj traci, ne samo na putu nego i na mostu, pa je postojala opasnost da vozila ne mogu da izbegnu rupu ukoliko im u susret dolaze vozila iz drugog smera. Vodeći se time shvatili smo da je bitno da popunimo te udarne rupe. Naša ekipa je izašla na teren i obavila sanaciju. Nije to veliki projekat, nisu uložena znatna materijalna sredstva, ali je sačuvano mnogo vozila i što je bitnije, spašeni su životi mnogih ljudi. Na sopstvenu inicijativu i o svom trošku sanirali smo udarne rupe i na taj naćin pokazali društvenu odgovornost prema građanima opštine Vrbas i svima koji prolaze ovim putem,“ rekao je Škundrić.