Nevena Mijanović prva na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika

Nevena Mijanović,  učenica osmog razreda OŠ “Bratstvo jedinstvo” iz Vrbasa, osvojila je prvo mesto na Republičkom takmičenju iz nemačkog jezika, koje je juče održano u Ćupriji. U jakoj konkurenciji Nevena je uspela da osvoji najveći broj bodova i izbori prvo mesto. Za takmičenje je spremala nastavnica nemačkog jezika u ovoj školi i njen mentor Ankica Stanišić. Ovaj uspeh Neveni donosi dodatnih šest bodova prilikom upisa u srednju školu. Direktorka OŠ “Bratstvo jedinstvo”, Slavica Šestović, čestitala je ovaj veliki uspeh učenici i nastavnici koji su na najbolji način osim sebe lično, predstavili i školu.

“Ovo je veliki uspeh kako za našu učenicu Nevenu i nastavnicu Ankicu, tako i za ceo naš kolektiv i školu. Nakon vrednog rada i truda naša učenica je uspela da se predstavi u najboljem svetlu, zbog čega smo svi ponosni”, istakla je Slavica Šestović.

Inače, OŠ “Bratstvo jedinstvo”, iako po broju učenika najmanja u opštini Vrbas, ističe se po veoma dobrim rezultatima učenika na brojnim takmičenjima.