Crveni krst Vrbasa obradovao bebe i porodilje u OBV

Porodilište Opšte bolnice Vrbas posetila je Snežana Jovović, stručni saradnik Crvenog krsta Vrbas, obradovavši porodilje bebi paketima.

“Tradiciju darivanja beba rođenih u toku trajanja Nedelje Crvenog krsta od 8. do 15.maja, a zahvaljujući podršci Crvenog krsta Vojvodine, proširili smo i na akciju darivanja beba koje se rode početkom godine. S obzirom na to da je u to vreme ove godine Porodilište bilo u fazi rekonstrukcije, aktivnost smo samo malo prolongirali, ali prosto mislimo da je svaki dan dobra prilika za ukazivanje pažnje i darivanje“, rekla je Jovović

Zorica Ristić, načelnica Službe za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom zahvalia se predstavnicama Crvenog krsta što su osetitile Porodilište i donirale bebi pakete bebama, odnosno porodiljama.

„To nije prvi put, zapravo svake godine Crveni krst Vrbas u više navrata poseti Porodilište i obraduje porodilje sa paketima. Svaki put ti paketi sadrže vredne potrepštine koje su neophodne za novorođenče, a znamo da je svako pomoć dobro došla, te se i u ime porodilja još jednom zahvaljujem“, istakla je dr Ristić.