U Vrbasu počeo sa radom objekat prodajnog lanca „Lidl“

Na uglu ulica Maršala Tita i Oktobarske u Vrbasu danas je zvanično otvoren supermarket kompanije „Lidl“ koja u Srbiji posluje u poslednjih godinu dana i do sada je u 25 opština pustila u promet 27 modernih prodavnica. Supermarket je svečano otvorio predsednik opštine Vrbas Milan Glušac, koji je u izjavi za medije istakao da je lokalna samouprava imala aktivnu ulogu tokom pozicioniranja, izgradne i otvaranja objekta „Lidla“ u Vrbasu, kao i da će objekat doprineti većoj konkurenciji između trgovinskih lanaca.

Objekat je opremljen sa oko 1.500 različitih proizvodnih artikala, od kojih se mnogi mogu kupiti jedino u „Lidlovoj“ prodajnoj mreži, a prodajni prostor obuhvata blizu 1.500 kvadratnih metara.

Svečanst otvaranja „Lidla“ u Vrbasu upotpunio je nastup Gradskog hora „Mali bački pevači“. 

„Prve posetioce novootvorene Lidl prodavnice u Vrbasu dočekale su već tradicionalne slavljeničke cene i asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Potrošači u Lidl prodavnicama imaju priliku da iskuse jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz uštedu vremena. Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica od 08.00 do 22.00 časa svakog dana u nedelji“, navedeno je u saopštenju Lidla.