Upis u vrtiće od 1. aprila do 15. maja – Ove godine elektronski

Zbog vanrednog stanja izazvanog epidemijom koronavirusa, upis dece u predškolsku ustanovu vršiće se na portalu eUprava. Konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu „Boško Buha“ počinje 01. aprila i traje do 15. maja, saopšteno je iz Odeljenja za društvene delatnosti Opštinske uprave Vrbas.

Kako je navedeno, upis se vrši preko portala eUprava i popunjavanjem zahteva za prijavu deteta, koji će se nalaziti na sajtu Predškolske ustanove „Boško Buha“ od 01. aprila. Sve dodatne informacije o upisu dece u vrtić mogu se dobiti na telefon 064.8844.858 ili elektronskom poštom [email protected]


Prijave za upis dece u pripremni predškolski program će se primati za decu rođenu u periodu od 01. marta 2014. do 28. februara 2015. godine.


„Prilikom popunjavanja elektronskog obrasca na portalu eUprava, nije potrebno priložiti izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o prebivalištu i uverenje o zaposlenju, jer službenici po službenoj dužnosti pribavljaju neophodne podatke. O obavljanju zdravstvenih pregleda, odnosno dostavljanju uverenja o obavljenom zdravstvenom pregledu, javnost će biti blagovremeno obaveštena nakon okončanja vanrednog stanja“, navodi se u saopštenju.