Opštinski odbor Dosta je bilo Vrbas

SAOPŠTENJE

Odluka SNS da raspusti odbor u Vrbasu

 

Opštinski odbor Dosta je bilo Vrbas pozdravlja odluku SNS da raspusti odbor u Vrbasu. Takođe, izražavamo zadovoljstvo zbog ostavke predsednika OO SNS Igora Bečića. Pored činjenice da su najviši organi SNS nezadovoljni rezultatima odbora u Vrbasu, mnogo je važnije što su građani Vrbasa izuzetno nezadovoljni radom i neradom SNS kadrova u javnim preduzećima i Opštinskoj upravi.

Sadašnji , a ujedno i bivši opštinski kadrovi, kroz svoju političku istoriju menjajući stranke, od SRS, do SNS, ili od DS do SNS, DSS do SNS, SPO ili PS (niz slobodno nastavite po svom nahođenju, nećete pogrešiti), nisu nimalo doprineli poboljšanju kvaliteta života građana Vrbasa, ali su zato veoma uspešno unapredili sopstvene političko-poslovne karijere, stambene i poslovne kvadrate, vozni park i konto na računu. Pokušaji da se pred svake nove izbore, lokalni moćnici zaklone iza „novih lica“, „mladih i obrazovanih“, ovoga puta neće uroditi plodom. Građani  opštine Vrbas nisu ni nezreli, ni zaboravni, da bi im se dva puta na isti način servirala „kampanja novih ljudi“.

Zaista smo od vladajuće partije očekivali više, od blede i loše reprize prethodne kampanja. Sećamo se, naravno da je i tada SNS „sklonio“ svoje ključne ljude, a u prvi plan isturio poznatog i popularnog doktora, kako bi građane Vrbasa ubedio da će na čelo Opštine doći obrazovani, moralni ljudi, koji su uspešni u svom poslu, a ne samo politički poslušnici. Svima je dobro poznato kako se ta „igranka“ završila.

Ipak, moramo priznati, uoči ovih izbora vladajuća SNS je otišla korak dalje u odnosu na prethodne lokalne izbore. Sada su pored smene glavnog funkcionera, doveli dvojicu  potpuno novih lidera SNS u Vrbasu. Toliko novih, da ih 99% Vrbašana uopšte ne poznaje i nije nikada čulo za njih. Toliko novih da čak nisu ni Vrbašani, već će iz Novog Sada da vode odbor SNS u Vrbasu. To ipak nije sve što je obavijeno velom tajne kada je OO SNS Vrbas u pitanju, jer nas je novi šef Izbornog štaba SNS u Vrbasu izvestio da su  upravo formirali štab, od 80 novih, mladih i obrazovanih (na državnim fakultetima) ljudi. Propustio je da kaže makar jedno od tih 80 imena, što bi bilo logično, jer je to zaista za pohvalu. Nema razloga da se ta imena drže u tajnosti, sa takvim kadrovima Dosta je bilo se ponosi.

Opštinski odbor Dosta je bilo u Vrbasu se raduje izborima za Predsednika države, a naročito predstojećim lokalnim izborima, jer je to zaista sjajna prilika da aktuelna vlast, pojačana nosiocima prethodne vlasti, takođe pojačana mnogobrojnim koalicionim partnerima i „novim, mladim i obrazovanim ljudima“, od građana naše Opštine dobije jasnu poruku – Dosta je bilo!

Oko Nas Info