Saopštenje OO Pokreta za preokret

Potreban je preokret da oslobodimo Vrbas

Pokret za PREOКRET na narednim lokalnim izborima u Vrbasu nasupa u okviru liste „Oslobodimo Vrbas“. Vrbasu su nužne korenite promene jer ukoliko bi naredne četiri godine ostalo ovakvo stanje Vrbas bi bio u potpunosti uništen.

„Vrbasu je nužan preokret jer je katastrofalno stanje u privredi, u komunalnoj delatnosti, u zdravstvu, školstvu, u oblasti ekologije, bezbednosti, odnosno u svim sferama života. Postojeća nesposobna i korumpirana vlast zbrinjava samo stranačke kadrove dok sve veći broj naših sugrađana odlazi iz grada i okolnih mesta. Cene komunalnih usluga, posebno onih koji imaju centralno grejanje, su previsoke, naša sela još nisu dobila kanalizaciju, a o završetku radova na prečistaču i stavljanju u funkciju nema ni govora. Bitno je da 23.aprila svi nezadovoljni izađu na izbore i to nezadovoljstvo overe. U suprotnom ucene i pretnje kojim se služi ova vlast ugroziće opstanak svih nas. Vrbas može bolje i potrebno ga je osloboditi od neradnika i nesposobnih stranačkih kadrova. Pokret za preokret će učiniti sve da do toga dođe. Кako se naš predsednik Janko Veselinović borio protiv nesposobnih vrbaških kadrova u Skupštini Srbije mi ćemo to činiti ovde, na našem terenu“ – ističe Đorđe Pivarski predsednik Opštinskog odbora Pokreta za preokret u Vrbasu.

Кoaliciju „Oslobodimo Vrbas“, čine opozicione zajedno stranke i pokreti koje na predsedničkim izborima podržavaju Vuka Jeremića i Sašu Jankovića. Pokret za PREOКRET na predsedničkim izborima podržava Vuka Jeremića.

Oko Nas Info