Izvinjenje Ekološkog pokreta Vrbas – Ne postoje bezbedonosni rizici u objektu „Bubica“ u PU „Boško Buha“

„Obaveštavamo vas da je došlo do greške u našem poslednjem Saopštenju vezanom za akciju sanacije ružnih grafita na fasadi vrtića „Bubica“ u Vrbasu.

Naime, grubom manipulacijom našeg izvora (nekih uposlenika ovog vrtića), a u izostanku direktora, koja je na godišnjem odmoru, deo važnih informacija vezanih za bezbedonosno stanje objekta ovog vrtića i njegovih mladih štićenika, izostavljen je ili vešto izvrnut, predpostavljamo, kako bi se načinila šteta po rukovodstvo predškolske ustanove „Boško Buha“ u Vrbasu.

Situacija svakako nije toliko alarmantna, tj. ne postoje bezbedonosni rizici vezani za stanje objekta, koji istina nije u sjajnom stanju, ali se svakako „neće srušiti posle poskakivanja dece u fiskulturnoj sali“!

Zatim, i pored suprotnih navođenja, ipak postoje ozbiljni projekti sanacije, inicirani od strane rukovodstva ove ustanove pa čak i Rešenje o finansiranju i početku ozbiljnih građevinskih zahvata na vrtiću u sledećoj godini“, stoji u saopštenju EP Vrbasa u kom se još izražava izvinjenje javnosti i čitaocima našeg portala.