Predstava učenika OŠ „Petar Petrović Njegoš“ sutra u Bioskopu

Učenici sedmog razreda OŠ „Petar Petrović Njegoš“, članovi recitatorsko–dramske sekcije i učenice petog razreda, članice ritmičke sekcije, izvešće u utorak, 20. decembra, sa početkom u 18 časova,  u bioskopu „Jugoslavija“, predstavu „Orao je odleteo“.

Autor teksta i reditelj predstave je Slavica Veličković, profesor srpskog jezika i književnosti, kostime je pripremila Tatjana Lelić, profesor biologije, scenografiju Milan Кomatina, nastavnik TIO i Marija Rusov, nastavnik likovne kulture. Muziku, zvučne efekte i video slajdove pripremio je Zoran Baucal, direktor škole u saradnji sa Slavkom Кontra. Plesne tačke pripremila je Radmila Sapun, profesor razredne nastave. Saradnik na Projektu bila je Biljana Beganović, profesor razredne nastave. Ideja za predstavu nastala je na akreditovanom programu stručnog usavršavanja „Savremena sociologija u praksi obrazovanja“, autora Dragane Malešević savetnice i Jovana Vukčevića rukovodioca Školske uprave Novi Sad.

Simboličnom cenom ulaznice od 100 dinara, planira se prikupljanje dela sredstava za izgradnju letnje ekološke učionice u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu.