U akciji „Bebama s ljubavlju“ darivane prve bebe rođene u ovoj godini

Akcija darivanja prvorođenih beba u opštini Vrbas nastavljena je i ove godine i tim povodom je danas u OBV priređena dodela poklona. Pored roditelja i njihovih beba koje su bile najnestrpljivije da se rode na samom početku 2017. godine, ovoj svečanosti su prisustvovali i sponzopri akcije, kao i predstavnici Bolnice i lokalne samouprave.

Akciju „Bebama s ljubavlju“, prema rečima dr Zorice Ristić, načelnice Ginekologije, Opšta bolnica Vrbas sprovodi u kontinuitetu već osmu godinu, a ona se ujedno i zahvalila svim donatorima koji ih u tome podržavaju.

Prvorođenu devojčicu Vladanu, poklon čestitkom od 80.000 dinara, darivala je opština Vrbas, a predsednik opštine Milan Glušac ovu nagradu uručio je Vladaninoj majci, Biljani Camović. Već po tradiciji Opšta bolnica Vrbas je drugorođenoj bebi, devojčici Teodori obezbedila dečja kolica, koja je ispred kolektiva uručio novi vd direktor OBV, dr Milan Popov.

SZR „Sanja“,  Sanja i Željko Knežević, darovali su više kompleta posteljine za krevetac, apoteka Janković obogatila je pakete neophodnim sitnicama za bebe, a cvećara „Kraljica“, Ljiljana i Milan Ognjanović, pripremili su nesvakidašnje bebi-balon aranžmane.

Kompanija “Carnex” iz Vrbasa i “Supermix plus” doo iz Kucure darovali su pakete proizvoda, odnosno vaučer u vrednosti od po 5000 dinara za ekonomski najugroženije porodice koje su dobile prinovu u vremenu od Nove godine do Božića. Dok se Crveni krst Vrbasa, kao i ranijih godina, pobrinuo da paketi za porodilje budu dodatno obogaćeni.