Godišnjoj skupštini vrbaskih radikala prisustvovao Milorad Mirčić – Izabrani novi članovi OO i najavljena predizborna kampanja

Na godišnjoj redovnoj skupštini Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Vrbas, održanoj sinoć, izabrano je 10 članova odbora. Novi članovi su: Ivo Vuković, Nenad Roganović, Snežana Šuvakov, Violeta Mažar, Danilo Janković, Stefan Stefanović, Branka Dognar, Mladenko Trivunčić, Predrag Radošević i Dragoljub Đorđević.

“Novi članovi trebalo bi da, za mandat od godinu dana, unaprede Opštinski odbor svojim zalaganjem i izvršenjem stranačkih zadataka”, saoštila je izborna komisija, u sastavu Dalibor Krivokapić, predsednik, i članovi Goran Mrđenović i Bojan Japundža.

Godišnoj skupštini vrbaskih radikala prisustvovao je Milorad Mirčić, potpredsednik Srpske radikalne stranke, koji je najavio početak predizborne kampanje.

„Centralna otadžbinska uprava donela je odluku da dr Vojislav Šešelj bude kandidat za predsednika Srbije, kao najpoznatiji svetski antiglobalista, a poznato je da je u svetu antiglobalizam u porastu. SRS je spremna i za parlamentarne izbore, ukoliko ih bude. Na godišnoj skupštini u Vrbasu uverili smo se da je ovde Opštinski odbor SRS dovoljno spreman za lokalne izbore, za koje insistiramo da se održe istovremeno sa predsedničkim. Očekujemo veoma dobar rezultat na predstojećim izborima u Vrbasu“, rekao je Mirčić.

Predsednik vrbaskih radikala Bojan Marković, izrazio je zadovoljstvo zbog sve većeg broja članova.

„Naša stranka u Vrbasu ima veoma veliki broj novih, mladih, obrazovanih članova. Mnogo građana iz naše opštine vidi u nama, pre svega, poštenje. Ono što sigurno mogu da kažem, jeste da Srpska radikalna stranka neće, ni po koju cenu, ulaziti u bilo kakavu koaliciju sa Srpskom naprednom strankom“, rekao je Marković.