Unija žena SNS-a donirala posteljinu Odeljenju ginekologije OBV

Predstavnice Unije žena Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Vrbas, povodom 8.marta, Dana žena, posetile su danas Odeljenje Ginekologije Opšte Bolnice Vrbas, i tom prilikom uručile 43 kompleta posteljine. Prema rečima Miljane Štulić, Unija žena OO SNS-a želi da ukaže da je briga o ženama veoma važna i da konstantno treba raditi na unapređenju položaja žena.

“Jedan od osnovnih zadataka Unije žena Srpske napredne stranke je briga o ženama i njihovom položaju. Ovim gestom na današnji dan, želeli smo bar na neki način da pomognemo ženama koje borave na ovom Odeljenju, da im ulepšamo i olakšamo boravak. Briga o ženama ne bi trebalo da se sprovodi samo kada su praznici. Mi tokom cele godine sprovodimo razne akcije i edukacije posvećene upravo ženama i njihovom položaju, tako da ćemo i u narednom periodu na sve moguće načine pokušati da pomognemo ženama u Vrbasu”, rekla je Štulić.

Poklon je primila i zahvalila se dr Zorica Ristić, načelnica Odeljenja Ginekologije. “Čast mi je i zadovoljstvo da se zahvalim organizatorima na ovoj donaciji, koja je značajna za naše Odeljenje. Nama je svaka pomoć dobro došla, a kada dobijemo ovako nešto što je neophodno, onda je to za svaku pohvalu”, rekla je dr Ristić.