Akcija „Sto terena za jednu igru“ – Renoviran košarkaški teren u Starom Vrbasu

Renovirani košarkaški teren u sklopu sportskog centra “Joakim Vislavski Kime“ u Starom Vrbasu svečano su danas otvorili predstavnici kompanije „Mozzart“, kao donatora, i najboljeg ženskog košarkaškog kluba u Vojvodini, ŽKK „Vrbas“. Novi koševi za basket od danas su dostupni svim stanovnicima ovog dela grada i svim rekreativcima, a njihovo postavljanje odigralo se u sklopu velike akcije kompanije Mozzart – „Sto terena za jednu igru“ – kojom je do sada obnovljeno 37 sportskih površina.

„Naša misija je da obnovimo 100 terena u Srbiji i tako pošaljemo poruku o važnosti sporta, socijalizacije, i zdravog načina života“, kazala je Sonja Savić, PR menadžer kompanije Mozzart koja je za posetioce svečanog otvaranja priredila iznenađenja i nagrade najboljima u takmičenju u šutiranju trojki.

Trener Dejan Mudreša i košarkašica Ivana Bijelović, simboličnim presecanjem vrpce, učinili su ovaj teren dostupnim javnosti. Mudreša je kazao da se, kao predstavnik Kluba koji okuplja 90 devojčica i takmiči se u Prvoj ligi, sa zadovoljstvom odazvao ovoj akciji koja se organizuje na očiglednu dobrobit grada i zahvalio se donatoru u ime sportista i stanovnika Vrbasa.