„Školica – crtica“ raspisala likovni konkurs

Likovna radionica „Školica – crtica“ raspisala je likovni konkurs na temu „Žvrljam i uživam“ za decu/učenike osnovnih i srednjih škola. Tekst konkursa prenosimo u celosti.


LIKOVNA RADIONICA „ŠKOLICA – CRTICA“

RASPISUJE LIKOVNI KONKURS NA TEMU
„ŽVRLJAM i UŽIVAM“

USLOVI KONKURSA SU:

Na konkursu mogu učestvovati sva deca osnovnih i srednjih škola, preko ustanova ili individualno sa najviše tri rada. Format radova je blok broj 5, a tehnika je slobodna.
Molimo vas da na poleđini svakog rada čitko, štampanim slovima ispišete sledeće podatke:
-ime i prezime deteta, razred,
-naziv škole
-mesto i poštanski broj
-ime i prezime likovnog pedagoga
-kontakt telefon ili elektronska pošta

Кonkurs je otvoren do 10. juna 2017. godine.
Radove će ocenjivati tročlani žiri koga imenuje Likovna radionica „Školica – Crtica“. Najbolji radovi će biti izloženi u Foajeu Bioskopa „Jugoslavija“ krajem juna 2017. godine.

Prva dva nagrađena autora će imati mogućnost da pohađaju letnju likovnu radionicu u trajanju od dva meseca, a trećenagrađenom će pripasti prigodna nagrada.

Radove slati poštom na Likovnu galeriju Kulturnog centra Vrbasa, Maršala Tita 81, 21460 Vrbas, ili doneti lično u Likovnu galeriju Kulturnog centra Vrbasa radnim danima između 9 i 12 časova prepodne, odnosno između 18 i 20 časova poslepodne.
Radove će nakon izložbe autori moći da preuzmu u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na sledeće brojeve telefona: 064/9710-350 ili 021/30-10-425, ili putem mejla [email protected]