Usporen saobraćaj na deonicama gde se saniraju udarne rupe

Ekipe zimske službe JКP „Komunalac Vrbas“ povoljne vremenske uslove ovih dana koriste za sanaciju udarnih rupa koje su se otvorile tokom zime na kolovozima u Vrbasu, hladnom asfaltnom masom.  Ovaj posao se radi u okviru zimske službe privremeno, u cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju, dok tokom aprila ne počne da se radim vrućom asfaltnom masom.

„Održavanje ulica prema selima u nadležnosti je „Bačka puta“. Oni bi trebalo da krpe njihove udarne rupe, što ne rade redovno kao što mi radimo. Apelujemo na građane da pripaze. Ljudi su na terenu, saobraćaj je usporen na deonicama na kojima se izvode radovi. Po završetku radova u ulicama u Vrbasu preći ćemo po naseljenim mestima da saniramo udarne rupe privremeno, dok ne počnemo da radimo sa pravom masom. Predvideli smo 12 tona hladne mase da se ugradi. Već je sedam tona ugrađeno. Ostalo je još pet tona koje ćemo ugraditi narednih dana,“ rekao je šef Zimske službe Milovan Кrivokapić.

Zimska služba se završava 15 marta, a od tog datuma putari vrbaskog „Кomunalca“ nastavljaju da rade druge poslove po ugovoru sa opštinom Vrbas.