Četvrti Black Hole Fest – “Budi deo najluđeg vikenda u istoriji Vrbasa”

Za četvrto izdanje Black Hole Festa u Vrbasu njegovi organizatori kažu da će “ove godine pomeriti granice i postati jedna od najvećih lokalnih manifestacija svih vremena”. Pod sloganom “Budi deo najluđeg vikenda u istoriji Vrbasa”, pred ljubiteljima ove vrste muzike 27. i 28. jula je rejv od 48 časova, a festival će ove godine biti posvećen samo elektronskoj muzici.

“Posetiocima je zagarantovan vrhunski provod. S obzirom da je na prethodna tri festivala bilo super što se tiče muzike i reakcije ljudi, ove godine sa dva strana Head Linera koji su odlično rangirani u svetu elektronske muzike, zagarantovan je vrhunski provod uz ostala iznenađenja koja smo spremili. Hteo bi da napomenem da ćemo imati i kamp gde će se održavati dnevne žurke. Lokacija je CFK „Drago Jovović“ u šumici. Tako da će sa kampom i afterom, festval biti ispraćen žurkom koja traje 48 sati”, kaže Aleksandar Tadić, u organizaciji festivala zadužen za marketing.

Glavni deo postavke DJ-eva činiće Luigi Rocca (Torino) i Paride Saraceni Official (London). Prvog dana, uz gosta iz Torina, nastupaće i Reblok (Novi Sad), Stefano Pannonian (Novi Sad), Gaga b2b Miss Splee (Zrenjanin) i Troubleman. U drugom danu, sem Britanca, slušaće se i Tijana Kabic (Sombor) , DJ Veljko Jovic (Beograd), DJ Rale Vukovic (Vrbas), Lobor D (Pančevo), kao i DJ Schneider (Bečej). Festival svake godine proširuje krug učesnika i posetilaca.

“Ideja je došla spontano. Kao mlađi smo počeli da slušamo elektronsku muziku i jako nam se svidala. Dva člana naše sadašnje organizacije su počela malo da eksperimentišu sa ovom  muzikom i probili se kao dj-evi koji su do sada prilično nastupali. Jedno je išlo za drugim. Išli smo na žurke koje su organizovali momci iz drugog kraja grada, pa smo došli na ideju da bi bilo dobro da i mi napravimo kod nas na terenu nešto slično”, pojašnjava Aleksandar Tadić i dodaje da mu je drago što će se u Vrbasu održati ovakav program i što će ga posetiti ljudi koji možda nikad ne bi da nije Black Holl-a.

Karte za festival u prodaji su po cenama od 700 do 2000 dinara, odnosno od 6 do 17 evra, budući da se ovog leta, 27. i 28. jula, očekuje veliki broj stranaca.