Karte u prodaji, ulaznica 200 dinara – “Heart rock fest“ u Vrbasu

Karte za dobrotvorni “Heart rock fest”, koji će se 11. avgusta održati u Vrbasu od danas su u prodaji. Tim povodom u opštini je održana konferencija za štampu. Predsednik opštine Vrbas i predsednik Organizacionog odbora festivala, Milan Glušac, rekao je da je za ovaj festival iz opštinskog budžeta izdvojeno 1,5 miliona dinara.

“Drago mi je što će ovakav festival biti održan u našem gradu, nadam se da će biti posećen, i da će postati tradicionalan. Opština je podržala finansijski i u svakom drugom smislu ovu sjajnu ideju, a nakon završene manifestacije sastaće se Organizacioni odbor i odlučiti kome će prikupljena sredstva biti upućena”, rekao je Glušac.

Jedan od organizatora “Heart rock fest”,  Mane Gluvajić, inače basista benda „Ničim izazvan“ istakao je značaj ovok koncerta i pozvao građane da u što većem broju dođu na koncert. Inače, „Heart rock fest” zakazan je za 11. avgust, a svoj nastup potvrdili su domaći bendovi „Partibrejkers“, „Orthodox Celts”, „Iskaz“ i „Ničim izazvan“. Cena karte iznosiće 200 dinara, a sav prihod od prodaje biće usmeren u dobrotvorne svrhe.

Karte se mogu kupiti u Vrbasu: CFK “Drago Jovović”, Kancelarija za mlade, Kafe “Mansarda”, kao i u svim MZ u naseljenim mestima opštine. Kula: Kafe bar “Sport stars”, Crvenka: Portret Caffe, Novi Sad: Škripa pub, Tehnolog’s dogs, Mosaic beer shop.