IV memorijalni turnir u kuglanju „Blažo Milović“ – Trofej „Blažovim prijateljima“

Kuglaški klub „Veteran BMV“ iz Vrbasa bio je po četvrti put uspešan organizator Memorijalnog turnira „Blažo Milović“. Turnir se održava u znak sećanja na jednog od pionira kuglanja u Vrbasu, osnivača Božićnog turnira, u to vreme najjačeg kuglaškog turnira u svetu, i dugogodišnjeg igrača i trenera Kuglaškog kluba „Vrbas“.

Pred punim gledalištem kuglane u Vrbasu, koplja su ukrstili stari kuglaški prijatelji. Bilo je uzbudljivo kako na stazama tako i na tribinama gde je druženje u znak sećanja na zajedničkog prijatelja bilo u prvom planu.

Ekipa "Blažovi prijatelji", koju su činili Nikola Mijanović, Vladimir Bjelica, Darko Milović, Milosav Raičević, Pavel Beška i Mladenko Čavić, zauzela je prvo mesto sa ukupno 3291 oborenih čunjeva. Pehar kapitenu pobedničke ekipe Nikoli Mijanoviću uručio je Blažov šestogodišnji unuk, Luka. 


Pobednici turnira su „Blažovi prijatelji“, drugo mesto zauzela je ekipa K.K „Hajduk“ iz Kule, a treće mesto pripalo je klubu organizatoru K.K „Veteran BMV“ iz Vrbasa. Najbolji pojedinac turnira bio je član pobedničke ekipe Darko Milović sa 583 oborena čunja.

“Organizacioni odbor turnira se zahvaljuje svim posetiocima, učesnicima turnira i svima koji su na bilo koji način pomogli njegovu organizaciju. Posebno zahvalnost izražavamo predsedniku opštine gospodinu Milanu Glušcu, članu Opštinskog veća zaduženom za sport i omladinu gospodinu Srđanu Staniću i rukovodstvu i osoblju CFK „Drago Jovović“, naveli su organizatori.