Radovi na zameni vertikalne saobraćajne signalizacije

Ove sedmice putarska jedinica JKP „Komunalac“ započela je menjanje i postavljanje saobraćajnih znakova u naseljima Mađaršor i Vinogradi, a ovi radovi će trajati tri nedelje.

„Kroz Vrbas, zbog svog položaja, svake godine prolazi sve više putničkih vozila i teških kamiona. Stoga, bezbednost učesnika u saobraćaju mora biti na visokom nivou. Uz odličnu saradnju s predstavnikom nadležnog odeljenja loklane samouprave Aleksandrom Nikolićem, redovno se održava putna privreda. A nekoliko puta godišnje vršimo detaljnu zamenu vertikalnih znakova“, kaže predradnik „Puta“ u JKP „Komunalac“ Milovan Кrivokapić.

Utvrđeno je da nedostaje 70 znakova opasnosti, izričitih naredbi i obaveštenja i da je blizu 30 znakova dotrajalo.

Početku radova na obnovi vertiklane signalizacije, prethodio je obilazak svih saobraćajnica i putnih pravaca u vrbaskoj opštini, nakon čega je utvrđeno da nedostaje 70 znakova opasnosti, izričitih naredbi i obaveštenja i da je blizu 30 znakova dotrajalo. Kontrolu saobraćajne signalizacije putari „Komunalca“ vrše uz stručni nadzor Odenjenja za investicije, komunalne i građevinske poslove Opštinske uprave Vrbas.