Preko 400.000 dinara ukupna donacija za OŠ “Bratstvo jedinstvo”

Protekolg vikenda održan je peti po redu i najuspešniji do sada Dobrotvorni bal koji organizuje Osnovna škola “Bratstvo jedinstvo” iz Vrbasa.  Na osnovu donacija i tombola prikupljeno je preko 400.000 dinara koji će najverovatnije biti upotrebljeni za izgradnju sportskog mobilijara u školskom dvorištu.

OŠ “Bratstvo jedinstvo” je jedina škola u opštini koja nema fiskulturnu salu, pa je to i razlog da se izgradi mobilijar, kako bi se bar tokom  lepog vremena unapredila nastava fizičkog vaspitanja. Na humanitarnom Balu bilo je prisutno skoro 300 gostiju, među kojima su bili i brojni sponzori.

“Zahvaljujem se svim sponzorima koji su uzeli učešće u  našoj akciji, kao i brojnim roditeljima učenika  i svim zaposlenim u našoj školi. Nadam se da će škola dobiti fiskulturnu salu, jer se iz godine u godinu broj učenika u našoj školi povećava. Cilj nam je da uz pomoć projekata, kao i uz podršku svih relevantnih institucija dobijemo salu. Izgradnja mobilijara može biti prvi korak ka tom cilju”, rekla je Slavica Šestović, direktorka OŠ “Bratstvo jedinstvo”.