Proglašeni dobitnici Nagrade opštine Vrbas

Ovogodišnji dobitnici Nagrade opštine Vrbas su: – Festival poezije mladih Vrbas, – hirurg doktor Nebojša Perić i aneseziolog doktor  Vida Volić Zundanović iz Opšte bolnice u Vrbasu, – Jovan Elezović, sportista iz Vrbasa i – prof. dr Radovan Pejanović redovni profesor Poljoprevrednog fakulteta u Novom Sadu. Nagrada će dobitnicima biti uručena 20. oktobra na svečanoj sednici Skupštine opštine Vrbas koja se održava povodom Dana opštine Vrbas.

Nagrada opštine Vrbas se dodeljuje kao najviše društveno priznanje u opštini Vrbas za izuzetne rezultate i najviša dostignuća i ostvarenja u svim oblastima rada i stvaralaštva od opšteg značaja za opštinu Vrbas. 

Predsednik Komisije za dodelu Nagrade opštine Vrbas Milan Glušac saopštio je Odluku Komisije o dobitnicima Nagrade opštine Vrbas za 2018. godinu i tom prilikom istakao da je u našoj lokalnoj samoupravi  veliki broj veoma vrednih i zaslužnih pojedinaca i organizacija koji ostvaruju izuzetne rezultate , tako da Komisija nije imala ni malo lak zadatak. Među velikim brojem predloga koji su pristigli Komisija je jednoglasno donela Odluku kome da se Nagrada opštine Vrbas za 2018. godinu dodeli.