Vaučer i prijem u „Komunalcu“ za porodicu prvorođene bebe iz Vrbasa

Danas je u sklopu kampanje „Roda Komunalca daruje vašeg malca“, u prostorijama Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ upriličen prijem za porodicu prvorođene bebe iz Vrbasa, koja se oslobađa plaćanja računa za komunalne usluge na period od šest meseci. Igor Škundrić, vršilac dužnosti direktora preduzeća, uručio je vaučer ocu prvorođene bebe Igoru Vlahoviću.

„Budući da je u 2018. godini Vlada Republike Srbije donela strategiju i mere za podsticaj populacione politike koje konstantno unapređuje, JKP ‘Komunalac’ iste godine je odlučilo je da pruži svoj skroman doprinos povećanju nataliteta. Akcija ‘Roda Komunalca daruje vašeg malca’ je simboličan način da se olakša roditeljima na samom početku kada je zbog dolaska bebe budžet narušen. Ovom akcijom želimo da apelujemo i na druge subjekte u našem društvu da svako u svom delu poslovanja donese po jednu podsticajnu meru“, rekao je Škundrić.

Prvorođena baba u Vrbasu, rođena u Opštoj bolnici, je dečak Luka Vlahović. „Naš Luka došao je na svet 15. januara kao prva beba u 2022. godini koja se rodila u našem gradu. Mojoj supruzi Sandri i meni ovo je prva beba. Nismo znali za akciju komunalnog preduzeća i veoma smo se obradovali, jer će nam ovaj poklon mnogo značiti. Zahvaljujemo se JKP-u na ovom divnom gestu“, rekao je Igor Vlahović, Lukin tata.