U martu rezervacija pijačnog prostora

Rezervacija pijačnog prostora na pijacama kojima upravlja JKP „Komunalac“ za novu sezonu počeće u subotu, 15. marta, i trajaće do kraja meseca. Zakupci će nove ugovore sklapati po starim cenama.

Proizvođači i prodavci iz svih krajeva koji žele da nastave prodaju na pijacama u Vrbasu, Zmajevu ili Kucuri treba da obnove zakup pijačnog prostora, odnosno, da rezervišu svoje mesto.  Isto važi i za nove zakupce. Ugovori se zaključuju na određeno vreme, odnosno, period od 12 meseci.

„Zakupci ugovore potpisuju na godinu dana, a plaćanje se može obaviti u više mesečnih rata u zavisnosti od iznosa. Cene zakupa se nisu promenile. Ugovori će se zaključivati u danima kada se održavaju  pijace u Vrbasu, Zmajevu i Kucuri počev od 15. marta. U Vrbasu i Zmajevu zakupci treba da dođu u prostroije pijačnih uprava, dok će se u Kucuri ugovori zaključivati u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva“, kaže inkasant Blagoje Delibašić.

Na pijace kojima upravlja JKP „Komunalac“ dolaze prodavci iz raznih krajeva naše zemlje, priča Delibašić i dodaje: „Možemo se pohvaliti dobrom ponudom i širokim asortimanom proizvoda.“


Zaključivanje ugovora obaviće se prema sledećem rasporedu:

15. mart, sreda – Mala pijaca, Vrbas

18. mart, subota  – Velika pijaca, Vrbas

21. mart, utorak – pijaca u Zmajevu

22. mart, sreda – Mala pijaca, Vrbas

24. mart, petak  – pijaca u Kucuri

25. mart, subota – Velika pijaca, Vrbas

29. mart, sreda – Mala pijaca, Vrbas


Ugovori će se sklapati navedenim danima u periodu od šest do 14 časova. Za više informacija, svi zainteresovani mogu pozvati broj telefona  021 706 575 ili da se obaveste na društvenim mrežama JKP Komunalac Vrbas.