Počinje zaključivanje ugovora o zakupu pijačnih tezgi

Prodavcima 31. marta ističu ugovori o rezervaciji pijačnog prostora na tržnicama kojima upravlja JKP Komunalac Vrbas. Sklapanje sporazuma za novu sezonu počeće u subotu, 16. marta, i trajaće do kraja meseca. Nove ugovore zakupci će potpisivati po starim cenama.

Proizvođači i prodavci iz svih krajeva koji žele da nastave pro daju na pijacama u Vrbasu, Zmajevu ili Kucuri treba da obnove zakup pijačnog prostora, odnosno, da rezervišu svoje mesto.  Isto važi i za nove zakupce. Ugovori se zaključuju na period od 01. aprila 2024. do 31. marta 2025. godine.

„Ugovori će se zaključivati u danima kada se održavaju  pijace u Vrbasu, Zmajevu i Kucuri počev od 16. marta. U Vrbasu i Zmajevu zakupci treba da dođu u prostroije pijačnih uprava, dok će se u Kucuri ugovori zaključivati u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva“, kaže inkasant Blagoje Delibašić i dodaje da se  ugovori potpisuju na godinu dana, a plaćanje se može obaviti u više mesečnih rata u zavisnosti od iznosa.


Zaključivanje ugovora obaviće se prema sledećem rasporedu:

16. mart, subota         Velika pijaca, Vrbas

19. mart, utorak          Pijaca u Zmajevu

20. mart, sreda           Mala pijaca, Vrbas

22. mart, petak           Pijaca u Kucuri

23. mart, subota         Velika pijaca, Vrbas

27. mart, sreda           Mala pijaca, Vrbas

30. mart, subota         Velika pijaca, Vrbas


Ugovori će se sklapati navedenim danima u periodu od šest do 14 časova. Za više informacija, svi zainteresovani mogu pozvati broj telefona  021 706 575 ili da se obaveste na društvenim mrežama JKP Komunalac Vrbas.