Carnex dobitnik Velikog šampionskog pehara

Odlukom stručne komisije Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompanija Carnex dobitnik je Velikog šampionskog pehara za odličan kvalitet mesa i proizvoda od mesa. Čak tri Carnex proizvoda iz različitih kategorija – specijal šunka, Carnex Selection pašteta sa dimljenom slaninom i goveđi gulaš, ove godine šampioni su kvaliteta grupe poizvoda. Pored toga, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, IM Carnex dobitnik je najviše priznanja – 35 proizvoda iz različitih kategorija nagrađeno je Zlatnom i Velikom zlatnom medaljom za kvalitet.
„Veliki šampionski pehar koji smo i ove godine osvojili na jednoj od najvažnijih poljoprivrednih manifestacija Zapadnog Balkana, predstavlja izuzetno priznanje ali i veliku odgovornost da u godinama koje dolaze budemo još bolji“, izjavila je ovom prilikom Tamara Penjić, direktorka proizvodnje u kompaniji Carnex, i dodala „Carnex je tokom više od pola veka kroz razne periode uspeo da ostane jedan od najuspešnijih domaćih brendova. Ponosni smo što je kvalitet naših proizvoda prepoznat kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje, i što smo jedna od retkih kompanija koja se može pohvaliti poverenjem koje joj kontinuirano ukazuju potrošači već više od pola veka“.
-Pored priznanja za kvalitet osvojenih na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, kompanija Carnex je nedavno kao jedini inostrani proizvođač na jednoj od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi – „Prodekspo – 2016“, nagrađena Zlatnom medaljom za gotova jela i Srebrnom medaljom za kompletan asortiman pašteta, saopštili su iz ove kompanije.


[cwa id=’str-vesti-12-naslova’]