Proslava u sportskom duhu – 10 godina postojanja Školice sporta „Jumper“ (VIDEO)

Kroz sportsko takmičenje na kojem je učestvovalo oko 100 dece, Školica sporta „Jumper“ obeležila je jubilej, 10 godina postojanja. Tokom postojanja kroz školu je prošlo oko 1.000 dece. Školicu sporta vodi Danilo Njaradi, profesor fizičkog vaspitanja, a kao treneri sa decom rade i profesori fizičkog vaspitanja Branislav Popović i Predrag Stijepović.

Ova škola radi u okviru Atletskog kluba Vrbas, koji takođe ove godine obeležava značajan jubilej, 60 godina postojanja. Školica sporta „Jumper“ je opšteg karaktera i u njoj se uče osnovne motoričke stvari, važne za sve sportske discipline. U školici treniraju deca od 3 do 9 godina. Prema rečima Danila Njaradija sa decom je zadovoljstvo raditi.

IMG_5268

„Iako izgleda lako, sa decom nije jednostavno raditi, ali je prelepo“, rekao je Njaradi.

Na takmičenju su učestvovala deca svih uzrasta i grupa iz ove škole, a kao gosti pridružili su im se deca iz srbobranske Školice sporta „Atleta“. Proslava je održana u sportskom duhu, na terenima CFK „Drago Jovović“, a deca su se takmičila u nekoliko sportskih disciplina.

Na kraju takmičenja svi su dobili medalje, a uz slevljeničku tortu  rođendansku atmosferu upotpunili su animatori.  Takmičenje je održano uz podršku opštine Vrbas i uz pomoć sponzora Akvatika, Agromontera, Stomatološka ambulanta Dr Baletić, Poljoprivredna stručna služba, FTO RPD, Medela i Nektar sokovi.

IMG_5263

IMG_5252