Humanitarna organizacija “Novembar za Enu” nastavila sa radom – tokom leta biće organizovan niz manifestacija – karaoke, ples salsa, u najavi otvaranje letnjeg bioskopa

Karaoke

Niz humanitarnih manifestacija tokom leta u Vrbasu će organizovati humanitarna organizacija pod nazivom “Novembar za Enu”. U četvrtak, 7. jula od 16 do 18.30h,  na bazenu CFK “Drago Jovović” biće organizovana karaoke žurka za decu. Osim toga svakog četvrtka u dvorištu kod prostorija AMSS (preko puta male pijace) organizuje se “salsa veče” od 21 do 00h.

Humanitarna organizacija “Novembar za Enu” koju čini grupa mladih ljudi, organizacijom niza manifestacija nastavila je sa radom ovog leta. To je organizacija koja je okupila grupu mladih ljudi još u novembru prošle godine, s ciljem da kroz organizaciju raznih humanitarnih akcija prikupi novac za obolelu sugrađanku.

Salsa

“Organizacija je nastala kada smo udružili svoje snage kako bi pomogli našoj sugrađanki, a pre svega drugarici, na žalost, pokojnoj Eni Nanovski. Na molbu Eninih roditelja i sestre, zadržali smo upravo ovo ime organizacije i odlučili da nastavimo sa humanitarnim radom. Ovog leta smo se fokusirali na decu bez roditelja, kojima je naša pomoć potrebna. Upravo iz ovog razloga smo odlučili da organizujemo humanitarne karaoke na bazenu za decu. Na taj način skupljali bi prilog, odeću ili igračke za decu bez roditelja, a opet i ulepšali letnji raspust svoj deci iz Vrbasa”, rekla je Jelena Aleksić, jedna od organizatora. Karaoke nisu jedino dešavanje koje je pokrenula ova humanitarna organizacija. “Pre dve nedelje, počeli smo  da okupljamo sve ljude koji vole da plešu, te svakog četvrtka od 21h pravimo salsa veče, gde okupljamo sve ljude koji su željni da nauče nove korake. Pored ovih aktivnosti u planu nam je od avgusta da otvorimio letnji bioskop”, najavila je Aleksić.