OO Dosta je bilo Vrbas najavljuje koaliciju sa građanima

Predstavnici vrbaskog odbora Pokreta Dosta je bilo pozvali su, na današnjoj konferenciji za štampu, stanovnike opštine Vrbas da im se pridruže na predstojećim izborima. Iz pokreta su najavili koaliciju sa građanima.

“Potrebno je da preuzmemo odgovornost kao građani. Krajnje je vreme da utičemo na stvari koje se dešavaju oko nas. Građani treba da imaju uvid u vršenje vlasti. Pozivamo građane da nam se pridruže i prate naš rad, da daju svoje predloge, sugestije, kritike, a naša kancelarija svakodnevno je otvorena od 18 do 19 časova”,  rekao je Jovan Radović predsednik OO Pokreta dosta je bilo Vrbas.

Govoreći o predizbornoj kampanji Slobodan Bjekić je rakao da će se Pokret Dosta je bilo bavti pozitivnom kampanjom.

“Nećemo vršiti pritisak na građane, a želimo da ohrabrimo građane da ne podležu nikakvim pritiscima, već da  glasaju po savesti. Za 20 godina opštinu su vodili razni ljudi i različite vlasti, a praktično se ništa pozitivno za građane nije dešavalo. Stanje u gotovo svim javnim preduzećima je izuzetno loše”, rekao je Bjekić.

Iz Pokreta Dosta je bilo najavljuju transparentnost u vršenju vlasti i svih poslova, kao jednu od bitnih stavki svog programa.

“Transparentnost i racionalizacija radnih mesta su važan deo programa. Niko od građana neće biti isključen sa vodovodne mreže, pogotovo ako su u pitanju socijalno ogroženi stanovnici. Pokušaćemo da ustalimo zarade zaposlenima u javnim preduzećima kojima je osnivač opština Vrbas, da zarade budu redovne, a pokušaćemo da poboljšamo socijalni položaj zaposlenih”, rekao je Goran Roganović, iznoseći deo  programa Pokreta Dosta je bilo.