SNS prva predala listu za lokalne izbore u Vrbasu

Predstavnici Srpske napredne stranke sinoć u 23 sata, predali su listu kandidata za odbornike u SO Vrbas za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati u Vrbasu 23. aprila. Na predstojećim lokalnim izborima SNS nastupa u koaliciji sa Savezom vojvođanskih Mađara, Socijaldemokratskom partijom Srbije i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije, a na listi su zastupljeni i kandidati iz ove koalicije. Lista je kompletna sa svih 36 kandidata, a prikupljeno je 1.300 potpisa.  Prvi na listi koalicije okupljene oko SNS-a,   pod nazivom “Aleksandar Vučić – brže, bolje, jače” je Milan Glušac.

“U rekordnom roku smo prikupili 1.300 potpisa građana i formirali kompletnu listu kandidata. Zahvaljujem se građanima na podršci, ukazanom poverenju i svima koji veruju u naše ideje i program, onima koji veruju Srpskoj naprednoj stranci na čelu sa Aleksndrom Vučićem. Nadam se da ćemo u narednom periodu pružiti bolji život građanima opštine Vrbas, zajedno sa republičkom i pokrajinskom Vladom. U prethodnom periodu Privremeni organ opštine Vrbas, počeo je da donosi nove zaključke, i po tim zaključcima ćemo postupati u narednom periodu. Radi se o novim idejama koje želimo da sprovedemo, a sve u korist naših sugrađana. Radimo intezivno na investicijama, komunalnom opremanju, a zajedno sa pokrajinskom i republičkom Vladom, siguran sam da će to biti mnogo bolje. Uveren sam da će ljudi koji su na našoj listi doprineti da se opština razvija brže, bolje i jače, nego do sada. Nadam se da  će građani prepoznati našu energiju i kvalitet,  i glasati za Srpsku naprednu stranku na čelu sa Aleksandrom Vučićem”, rekao je Glušac nakon predaje liste kandidata za odbornike u SO Vrbas.

Opštinska izborna komisija ima rok od 24 sata da razmotri listu koju je predala koalilicija okupljena oko SNS i ukoliko ne uoči nepravilnosti, zvanično potvrdi listu kandidata i redni broj na kojoj će se naći na predstojećim izborima.