Predstavnice skupštine stanara u poseti starijim sugrađankama uoči 8. marta

Danas su Gerontološki centar Vrbas posetile predstavnice Skupštine stanara zgrade u ulici Jozefa Pehana broj 8. Prisutni su poželeli jedni drugima najbolje želje pred predstojeći Međunarodni dan žena, 8. mart, a članice skupštine stanara su organizovale ovu akciju i pripremile prigodne poklone za korisnice Geronološkog centra.

„Ovu humanu ideju prihvatile su članice skupštine stanara naše zgrade. Prisetile smo se važnih trenutaka u svom i u životu naših porodica, s obzirom da je zgrada Gerontološkog centra Vrbas u prošlim vremenima bila porodilište. Nadamo se da će se i druge skupštine stanara povesti ovim primerom i izdvojiti malo vremena i pažnje, posebno kada su u pitanju stariji i onemoćali stanovnici Vrbasa i okoline“, rekla je predsednica skupštine stanara zgrade u ulici Jozefa Pehana broj 8, Nadežda Bjelica.

U ime zaposlenih i korisnika, a posebno korisnica, smeštaja u Gerontološkom centru Vrbas, direktorka Radmila Musić zahvalila se gošćama na poklonima i pažnji koju su im posvetile.