Vojislav Šešelj, predsednički kandidat SRS u Vrbasu – Spas integracija sa Rusijom

Tokom posete u okviru predsedničke kampanje, lider SRS Vojislav Šešelj rekao je da u obilazi Srbiju, sa namerom da opipa puls naroda. Pojašnjavjući da je cilj njegove predsedničke kandidature da, kada pobedi i postane predsenik, uspostavi kontrolu vlasti i poštovanje Ustava „jer svaka vlast kvari, a apsolutna kvari apsolutno i da će je u okviru predsedničkih ovlašćenja, udarati  po nosu kada ne radi dobro“.

„Dva kandidata mogu da budu konkurenti – Vuk Jeremić i Saša Janković – treba njih da potučem, a u drugom krugu me čeka okršaj sa Vučićem“, rekao je Šešelj na skupu u Vrbasu. Poručio je građanima da se mora zaustaviti dalje propadanje Srbije, objašnjavajući da Vučić ne može da sedi na dve stolice – EU i Rusija – i da veruje Nemcima.

“Spas za Srbiju je integracija sa Rusijom i to je tačka našeg programa, kao i vojni savez sa Rusijom, a ja sam čovek koji veruje u svoje ideale za otadžbinu i spreman sam da poginem, a da ne izneverim, kao što to ni do sada nikada nisam uradio,“ poručio je lider radikala. Na samom kraju rekao je da je Srbija gladna i ojađena od dosmanlijske vlasti, poručujući prisutnim građanima da izađu na izbore, glasaju po svojoj savesti, kao i da se nada da će doći na jedan veliki miting u Vrbasu, uoči lokalnih izbora, ali kao novi predsednik Srbije.