Pokret socijalista – Kancelarije PIO fonda za preglede u Vrbasu od 13. aprila

Na konferenciji za medije Pokreta socijalista javnosti su se obratila četiri kandidata za odbornike SO Vrbas na lokalnim izborima 23. aprila – dr Milutin Mrkša, Predrag Radović, Slavica Dimitrijević i Maša Rajković. Oni su zajedno istakli da je Pokret socijalista, „istinska levičarska partija“, koja jedina u fokus stavlja pojedinca.

„Pokret socijalista je istinska levica, zalagaćemo sve za sve građane, a naš cilj je human odnos prema čoveku. Pozivam građane da podrže Pokret socijalista. Bavićemo se problemima za čije smo rešavanje preuzeli odgovornost na republičkom i pokrajinskom nivou. Naš slogan je – Naši ljudi za našu opštinu“, rekao je dr Milutin Mrkša, prvi na listi kandidata PS.

„Našu inicijativu da se u Vrbasu otvori kancelarije za veštačenje i preglede za ostvarivanje penzije i tuđe pomoći, potpisalo je za samo dve nedelje 2.000 građana, i ona je urodila plodom. Od sada će ova usluga postojati u Vrbasu, u zgradi PIO fonda, i svečano otvaranje zakazano je za četvrtak, 13. aprila“, rekao je Predrag Radović.

Slavica Dimitrijević, kandidatkinja Pokreta socijalsta, istakla je da ova partija ima pripremljen program i za oblasti rodne ravnospravnosti, borbe protiv porodičnog nasilja i ekonomskog osnaživanja žena, dok je Maša Rajković, najmlađa kandidatkinja Pokreta socijalista, istakla da je njena odluka da se politički angažuje bila motivisana prepoznavanjem energije u ovoj partiji u borbi za bolji život građana.

Diana Milović, šefica Izbornog štaba Pokreta socijalista, pozvala je građane koji glasaju na biračkom mestu broj 5 u Vrbasu da u ponovljenim izborima za predsednika Srbije, zakazanim za utorak, 11. april, još jednom glasaju za Aleksandra Vučića.