Ivica Dačić – SPS do pobede u Vrbasu – podeljeno 250 članskih karti

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, večeras je svečano u Vrbasu uručio 250 članskih karti novim mladim socijalistima koji su se priključili OO SPS.

„Povod zbog kojeg sam u Vrbasu jeste dodela novih članskih karti, i izuzetno sam srećan zbog toga. Ponosan sam na ove mlade ljude koji prepoznaju našu ideju i uključuju se u stranku. Mladost i iskustvo su odličan spoj i preduslov za uspeh. Verujem da će na lokalnim izborima u Vrbasu SPS ostvaritii veliki uspeh, ovo je najbolji naš odbor u Vojvodini. SPS je uvek imao veliku podršku Vrbašana, tako očekujem da će biti i ovoga puta“, rekao je Dačić i pozvao građane opštine Vrbas da na predstojećim loklanim izborima glasaju za listu pod rednim brojem 2. SPS-Samo Vrbas.

U prepunoj sali Hotela Bačka prisutne je pozdravio Dušan Bajatović, potpredsednik SPS.

„Trenutno samo dve partije postoje, a to su SPS i SNS. To su partije sa ozbiljnim programom i dobrim kandidatima. Ovo je utakmica između SPS i SNS, a ako je prošli put u Ravnom Selu SPS mogao da pobedi sa 51 posto, može sada da pobedi i u Vrbasu. Imamo dobre šanse za to, naročito što večeras u prepunoj sali vidim nova mlada lica.Tvrdim da je lista kandidata SPS ubedljivo najbolja i najkvalitetnija. Naprednjaci su naši saveznici u republičkoj i pokrajinskoj Vladi, a ovde u Vrbasu odvojeno učestvujemo u političkoj trci. Želimo poštenu utakmicu, nećemo da cepamo tuđe plakate, to nikada nismo radili, nećemo nikome davati imena, ovo je malo mesto i svi se znaju, džaba su izmišljanja“, rekao je Bajatović.

Marjana Maraš nosilac liste SPS – Samo Vrbas istakla je da SPS ima konkretne rezultate u proteklom periodu, sa koima može da se ponosi.

„Mi smo godinama u nazad pošteno, časno i odgovorno radili u interesu građana i poštovali zakon. Ono što smo radili u prethodne četiri godine sa ponosom ističemo. Strategije koje su urađene u opštini Vrbas uradio je upravo naš član Opštinskoh veća, u strategiji energetike ostvarili smo uštedu od 20 miliona dinara. Pored toga dok smo imali direktoricu Predškolske ustanove, mnogo smo uradili na tome da poboljšamo uslove u kojima borave deca, gasifikovani su objekti, promenjena je stolarija, obezbeđeno je video nadzorom devet objekata. Kada je u pitanju kulturni centar, svi građevinski radovi su urađeni da se završi pozorište, koje će vrlo brzo biti završeno. Želimo da u budućnosti ostvarimo cilj da Vrbas bude razvijen kao što je nekada bio. Da vidimo srećne zadovoljne građane koji će bitii zaposleni, a penzioneri sigurni“, rekla je Marjana Maraš.