Vrbaskoj bolnici donirana računarska oprema

Donaciju kompanije  „Al Rawafed Srbija“, u vidu računarske opreme, primili su danas zaposleni u Službi interne medicine Opšte bolnice Vrbas. Na donaciji, koja se sastoji iz pet računara i štampača, te drugih pratećih uređaja, zahvalio se načelnik ove Službe, dr Vujadin Trivković.

„Reč je o opremi koja nam je veoma neophodna. Recimo, nekoliko doktora uopšte i nema računar, iako rade po 20 i više godina. To  je podrazumevalo čekanje na red dok se otkuca nalaz i odštampa izveštaj.  Zato sam veoma zahvalan donatorima i nadam se i daljoj saradnji“ rekao je dr Vujadin Trivković, načelnik Službe interne medicine.

Načelnik Trivković i v.d. direktor OBV, dr Milan Popov, upoznali su predstavnike kompanije  „Al Rawafed Srbija“ sa radom i teškoćama u radu ove zdravstvene ustanove, a zajednički je potvređeno da se saradnja neće zaustaviti na ovome.

„Zadovoljstvo nam je ako će ovaj naš prilog doprineti boljem radu OBV. Kao društveno odgovorna kompanija trudimo se da na ovaj način doprinesemo lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo. Mi imamo logistički centar u Sivcu, koji gravitira ovom zdravstvenom centru u kom se leče i naši zaposleni“, istakao je Dragan Crnjanski, generalni direktor kompanije „Al Rawafed Srbija“.

Privredno društvo „Al Rawafed Srbija“ sa sedištem u Beogradu, bavi se proizvodnjom žitarica, leguminoza i uljarica, a u Srbiji deluje od 2014. godine.