Potpisan sporazum o organizovanju Međunarodnog Kupa nacija u boksu

Sporazum o organizovanju Međunarodnog turnira Kup nacija u boksu za juniore i juniorke, potpisao je danas predsednik opštine Vrbas, Milan Glušac sa predstavnicima Bokserskog saveza Srbije i Bokserskog kluba “Čarnok”. Ovaj turnir održaće se od 24. do 27. avgusta u Vrbasu, a učešće su potvrdili takmičari iz 16 država. Tim povodom danas je održan sastanak organizacionog odbora turnira, na kojem su učestvovali predstavnici svih ustanova, javnih preduzeća i udruženja koja učestvuju u organizacji.

Predsednik opštine Vrbas, Milan Glušac izrazio je zadovoljstvo što će Vrbas biti domaćin ovog velikog sportskog događaja. “Ova sportska manifestacija prilika je da vratimo Vrbasu epitet grada sporta. Opština učestvuje u organizaciji turnira u svim segmentima. Ovo je veliki događaj za naš grad. Lokalna samouprava finansira preko 60 sportskih klubova u opštini i finansira gotovo sve sportske manifestacije u opštini. Očekujem da će i ovaj turnir biti uspršno organizovan, da će svi učesnici i gledaoci biti zadovoljni”, rekao je Glušac.

Tehnički direktor Bokserskog saveza Srbije, Jovica Panić zahvalio se opštini Vrbas, svim preduzećima i udruženjima koji su se uključili u organizaciju turnira. Sastanku su prisustvovali i predstavnici CFK “Drago Jovović”, Crvenog krsta Vrbas, DZ “Veljko Vlahović” kao i mnogobrojni predstavnici medija.