Pokrajinski sekretar Vuletić posetio stare u Kucuri

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić sa saradnicama posetio je danas odeljenje Gerontološkog centra Vrbas u Kucuri i razgovarao sa korisnicima i zaposlenima.

Tokom radnog dela posete, direktorka Gerontološkog centra Radmila Musić upoznala je sekretara sa radovima na uvođenju sistema za automatsku dojavu požara u odeljenju Gerontološkog centra u Kucuri, koje finansira upravo Pokrajinski sekretarijat. No poseta je većinom imala neformalan karakter. Korisnici smeštaja su zajedno sa gostima učestvovali u zanimljivim kviz aktivnostima koje su organizovali radni terapeuti ustanove, a kao simbol prijateljstva, korisnik Drago Kekić poklonio je Vuletiću sliku koju je samostalno izradio na kreativnoj radionici.

“Zaista sam se osetio dobrodošlim i kao vaš prijatelj. Obično u kuću u kojoj vam je lepo želite da se ponovo vratite. Želim još jednom da vam kažem da ćemo se moji saradnici i ja potruditi da vam uvek pružimo podršku i pomoć. Ovo obećanje danas vam ispunjavam u vidu nabavke potrebnih lekova i zdravstvenog pomagala, kolica za osobe sa invaliditetom”, rekao je na kraju posete sekretar Vuletić.