Izborna skupština POKS u Vrbasu – Predsednik dr Željko Vidović

„Cilj nam je da stranka ovde ojača i bude veoma uticajna u političkom životu opštine. Bavićemo se lokalnim i svim problemima na dobrobit opštine i njenih građana. U saradnji na lokalu biramo vlast, ali ne i za odluke koje nisu dobre za opštinu Vrbas“, izjavio je dr Željko Vidović, nakon izbora za predsednika Opštinskog odbora Pokerta obnove Kraljevine Srbije, Vrbas.

Izbornoj Skupštini, odžanoj 7. oktobra u Vrbasu, su osim članstva koje je jednoglasno za predsednika Opštinskog odbora POKS-a, Vrbas izabralo dr Željka Vidovića, prisustvovali mnogobrojni  gosti i funkcioneri  POKS-a, iz Bečeja, Kule, Crvenke, Novog Sada i Beograda. Članstvu se obratio Žika Gojković, republički poslanik, objašnjavajući da je Srbija imala najveći ugled u svetu onda kada je bila kraljevina, iako danas ovde ima oko 30 posto ljudi za monarhiju to treba promeniti, a ključ  je u promeni  državnog uređenja i sistema vrednosti.

“Mi smo drugačiji, mi smo za ideju i poštovanje čestitosti, mi samo nastavljamo putem gde je SPO odavno stao. Naš put vodi u EU, a Rusija je naš tradicionlai saveznik“, reko je Gojković. POKS je nastao u maju ove godine kada je grupa funkcionera SPO-a, zatražila da se razmatra stanje u ovoj stranci i da njen lider Vuk Drašković, postane počasni predsednik, predlog nije prihvaćen i ova grupa je isključena iz SPO-a, a potom je krenula u formiranje nove stranke Pokret za obnovu Kraljevine Srbije.