Prijem za uspešne sportiste

Sportisti iz opštine Vrbas koji su tokom 2017. godine postigli zapažen uspeh, bili su danas na prijemu kod rukovodstva opštine. Sa sportistima, među kojima su bili predstavnici klubova borilačkih sportova i plivači, na svečanom prijemu razgovarali su predsednik opštine, Milan Glušac, zamenica predsednika, Miljana Štulić i član Opštinskog veća zadužen za sport, Srđan Stanić.

„I naredne godine opština Vrbas planirala je da izdvoji značajna sredstva za sportiste i sportske klubove. Pokušavamo na razne načine da pomognemo i unapredimo sport u našoj opštini. Uspevamo da obezbedimo besplatne termine za treniranje u Centru za fizičku kulturu svim sportistima. Jedan od ciljeva današnjeg prijema jeste i da nam sportisti i njihovi treneri kažu sa kojim problemima se susreću, kako bi mogli lakše da odgovorimo njihovim zahtevima“, rekao je Glušac.

Prema rečima Srđana Stanića, člana OV, sportisti su ti koji najbolje predstavljaju svoju opštinu. „Ponosni smo što ovi mladi ljudi, na najbolji mogući način predstavljaju naš grad kako u zemlji tako i u inostranstvu. Želimo da im čestitamo na uspehu i poželimo da sledeće godine postignu još bolje rezultate“ rekao je Stanić.