Stefan Camović pobednik Boks kupa u Lazarevcu

Uzdanica BK „Čarnok“, Stefan Camović pobednik je na Prvom međunarodnom kupu u boksu za uzrast školaraca, juniora i mladih boksera u Lazarevcu, gde su pored boksera iz Srbije, učestvovali takmičari sa Kipra, iz Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

„Stefan je imao čast da u finalu ukrsti rukavice sa Gosem Gosevim, takmičarem iz Makedonije, jednim od pet najboljih boksera u svojoj državi u uzrasnoj kategoriji juniora do 54 kilograma. Gosev je izuzetno dobar i iskusan bokser koji boksuje specifičnim stilom, spuštenim gardom, ima veoma duge ruke i udara jake direkte.  Ova borba bila je jedna od najboljih borbi na takmičenju,“ rekao je trener BК „Čarnok“ Igor Škundrić.

Kako ističu u BК „Čarnok“, za Stefana i njegove trenere, Igora Škundrića i Željka Žmukića,  ovo je provera u pripremno trenažnom periodu pred Juniorski kup nacija koji će se po drugi put održati u Vrbasu od 15. do 19. avgusta. U sklopu priprema imaće još jednu proveru na Prvenstvu Vojvodine i na kolu Lige Sever.