Odbornici SO Vrbas 11. jula o rebalansu budžeta

Marjana Maraš, predsednica Skupštine opštine Vrbas, zakazala je za sredu, 11. jul,  XII sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će odbornici  razmatrati dnevni red od 13 tačaka.  Među tačkama se izdvaja rebalans budžeta za 2018. godinu, uz Predlog odluke o završnom računu budžeta opštine Vrbas za 2017. godinu.

Među temama  će se naći i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o Programu uređivanja gradskog građevinskog zemljišta za 2018. godinu, Predlog odluke o javnim parkiralištima i Predlog odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu opštine Vrbas. Pred odbornocima će biti i Predlog odluke o načinu, postupku i visini naknade za uspostavljanje prava službenosti na nepokretnostima u javnoj svojini opštine Vrbas, Predlog odluke o rasporedu, početku i završetku radnog vremena u Apoteci Vrbas, više predloga i izveštaja vezanih za rad  PU „Boško Buha“, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Izmene finasijskog plana Kulturnog centra Vrbasa za 2018. godinu.

Sednica će se održati u sredu, 11. jula 2018. godine sa početkom u 09 časova, u sali za sednice Skupštine opštine Vrbas.