Rukometni kamp „Guliver“ ispratio poslednju grupu polaznika

Još jedan letnji kamp za mlade rukometne nade, tačnije šesti po redu Rukometni kamp „Guliver“, uspešno je završen u našem gradu. Poslednju grupu dečaka i  devojčica polaznika, kojih je ukupno ove godine bilo više od 200, ispratili su organizatori, treneri, pokrovitelji i predstavnici lokalne samouprave.

„Glavna odlika ovog kampa je da on nije komercijalizovan, i iza njegovog održavanja stoji isključivo sportski interes i interes da se mladi zdravo razvijaju i usavršavaju svoje sportske tehnike. Lokalna samouprava podržava ovakve aktivnosti jer želi da sport vrati na stare staze, a rad sa najmlađima i zdravo odrastanje, idu tome u prilog. Zahvalio bih  se trenerima i menadžmentu našeg rukometnog kluba  na entuzijazmu, kao i Milutinu Perunoviću na podršci“, rekao je na zatvaranju kampa predsednik opštine Vrbas, Milan Glušac.

Kamp je održan u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“ i ponovo su se dokazali sjajni kapaciteti ovog kompleksa kada su u pitanju pogodnosti za pripeme sportista, bilo da je reč o početnicima ili profesionalcima. A kako je Vrbas prepoznatljiv kao „grad rukometa“, nije manjkalo ni ljudskih resursa da ova škola rukometa nesmetano funkcioniše.