Vrbas poželeo dobrodošlicu mladim bokserima sa četiri kontinenta

Večeras je na Trgu Nikole Pašića svečanim defileom učesnika, njih 211 iz 26 zemalja, i programom Folklornog ansambla Kulturnog centra Vrbasa, naš grad poželeo dobrodošlicu mladim bokserima koji će se nadmetati na Drugom kupu nacija u boksu za juniore i juniorke.

Dobrodošlicu prisutnim takmičarima poželeli su Milan Glušac, predsednik opštine Vrbas, izrazivši zadovoljstvo što je Vrbas domaćin ovog prestižnog takmičenja u koji su osim BK „Čarnok“ i Bokserskog saveza Srbije, uključeni lokalna samouprava, javna preduzeća i ustanove, organizacije i udruženja građana iz opštine. Igor Škundrić, sekretar turnira, naglasio je da turnir ove godine okuplja znatno više država iz kojih takmičari dolaze, da angažuje sve smeštajne kapacitete u opštini i susednoj Kuli, te da postoji mogućnost da se od iduće godine i opština Kula uključi u domaćinstvo i organizaciju prvenstva.

Gosti će u Vrbasu ostati do nedelje, 19. avgusta, a svečana ceremonija otvaranja održaće se u četvrtak 16. avgusta u 16 časova u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“.