Prijem za službenike PS Vrbas koji su zaplenili 12 kg narkotika

Službenike Policijske stanice Vrbas koji su nedavno u jednoj akciji zaplenili 12 kilograma marihuane, primio je danas Milan Glušac, predsednik opštine Vrbas. Ovo je najveća zaplena opojnih droga koja je zabeležena u opštini Vrbas, zbog čega je predsednik opštine želeo da još jednom javno zahvali službenicima Policijske stanice i podrži njihov rad.

„Zaplena ovolike količine droge nije zabeležena u Vrbasu dvadesetak godina. Nadam se da će i budući rezultati biti još bolji i da ćemo zajedno pojačati borbu protiv širenja narkotika u opštini Vrbas. Zbog svega učinjenog Policijska stanica zaslužuje sve pohvale. Naši odnosi se dokazuju kroz razne projekte, posebno kakav je projekat ‘Policija u lokalnoj zajednici’, po kom smo prepoznati u celoj Srbiji“, rekao je Glušac.

Vlado Glođović, načelnik PS Vrbas istakao je da su policajci prilikom redovne saobraćajne patrole u skrivenom delu u automobilu pronašli 12 kilograma narkotika, za koje je vaštačenje potvrdilo da se radi o marihuani.

„Ovo je rezultat koji do sada nismo imali i koji je vredan pažnje i za celu Republiku Srbiju, a ne samo za policijsku stanicu veličine naše. Hvala policijskim službenicima koji su svojim predanim i sistematičnim radom došli do ovih rezultata, a hvala i lokalnoj samoupravi koja prepoznaje važnost ove akcije, veoma značajne za sve građane opštine Vrbas“, poručio je Glođović.