Brigu o kucurskoj pijaci vodiće ubuduće JKP „Komunalac“

Javno komunalno preduzeće „Кomunalac“ Vrbas preuzelo je upravljanje pijacom u Kucuri. U želji da se obezbede što bolji uslovi za prodavce i kupce, prethodnih dana radnici „Кomunalca“ detaljno su očistili pijačni prostor, sanirali rupe na pijačnom asfaltu, obeležili tezge i kocke i upisali brojeve. Uređenje ovog prostora biće nastavljeno.

„Vrbaski „Кomunalac“ 24. maja preuzeo je pijacu u Кucuri. Svi zainteresovani mogli su i da zakupe pijačni prostor, a takva mogućnost postoji još i narednog petka, na pijačni dan. Cene rezervacija su pristupačne, 12 hiljada dinara je tezga, a šest hiljada dinara kocka na godišnjem nivou. Dnevna pijačarina za slobodnu tezgu iznosi 350 dinara, a za zakupljenu 150, dok je 300 dinara pijačarina za slobodnu kocku, odnosno 100 dinara za zakupljenu,“kaže Blagoje Delibašić, inkasant na pijaci.

Svi zainteresovani prodavci mogu da rezervišu pijačni prostorai narednog pijačnog dana, u petak 31. maja, u vreme od 06 do 14 časova, u krugu pijace u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Кucuri. Zakup se vrši na 10 meseci.