Pehar za „Vučice“ – ŽRK „Vrbas“ od naredne sezone u Super A ligi

Prvom pozicijom na tabeli u Super B ligi, rukometašice „Vrbasa“  plasirale su se u viši rang takmičenja. Svečana dodela trofeja i revijalni meč sa timom sastavljenim od najboljih igračica ove lige, uspriličeni su u hali CFK „Drago Jovović“ u Vrbasu kako bi se svečano obeležio ovaj veliki uspeh. Iako u ovom meču nisu trijumfovale, popularne „Vučice“ imale su razloga za slavlje jer su ostvarile istorijski uspeh plasmanom u najviši rang takmičenja – Super A ligu. 

Pehar najboljem timu Super B lige uručio je Ivan Milivojević, direktor ovog rukometnog prvenstva, a trener ekipe Milutin Lučić dobio je plaketu rukometnog Saveza trenera Vojvodine za izuzetan rezultat ostvaren sa igračicama ŽRK „Vrbas“.

Pred menadžmentom kluba, stručnim štabom i igračicama od sledeće sezone kreću novi izazovi budući da viši rang takmičičenja postavlja i više propozicije koje treba zadovoljiti u organizacionom, tehničkom i finasijskom pogledu, ali prelepa igra i duh ovih mladih rukometašica motiv su da se ti uslovi obezbede.