Sve pohvale – Nagrađeni najbolji đaci opštine Vrbas

U skupštinskoj sali opštine Vrbas okupilo se 88 nosilaca diplome „Vuk Karadžić“ iz svih dvanaest vrbaskih škola – devet osnovnih, Osnovne muzičke škole i dve srednje škole, kako bi im bili uručeni prigodni pokloni i obeležen njihov uspešan završetak jednog dela obrazovanja. 

Njima je predsednik opštine Milan Glušac, zajedno sa svojim saradnicama, zamenicom Miljanom Štulić, pomoćnicom za obrazovanje Danicom Paroški i Mirom Nedić, zaduženom za društvene delatnosti, uručio enciklopedije. Među njima 16 najboljih, đaka generacija u svojim školama, dobilo je na pokoln od lokalne samouprave laptop računare. 

„Vaši rezultati su izuzetni i vi zaslužujete sve pohvale. Pohvale pripadaju i vašim profesorima, vašim roditeljima, svima koji vas podržavaju i daju vam snagu da nastavite sa učenjem. Znanje kao nepresušni resurs je ključ razvoja svake lokane samouprave i svake države, i naša je želja da i posle školovanja ostanete u Vrbasu, da ovde osnujete svoje porodice, da zajedno gradimo Vrbas i činimo ga lepšim za život. Vrata opštine Vrbas za vas su uvek otvorena, ukažite nam vaše potrebe, a mi ćemo učiniti sve da imate najbolje uslove za obrazovanje i napredovanje“, rekao je Glušac prilikom prijema najboljih učenika.