Donacija „Komunalca“ Dečijem odeljenju Doma zdravlja „Veljko Vlahović“

Dečijem odeljenju Doma zdravlja „Veljko Vlahović“ u Vrbasu u ime JKP „Komunalac“, direktor Siniša Adamović i izvršni direktor Igor Škundrić uručili su pulsni oksimetar, aparat kojim im je neophodan u radu. Aparat služi za merenje nivoa kiseonika u krvi.

„U skladu sa svojim finansijskim mogućnostima JKP Кomunalac Vrbas odgovara na zahteve svoje lokalne zajednice. U ovom slučaju je to zahtev Doma zdravlja za nabavku pulsnog oksimetra. Uspeli smo da nađemo sredstva kako bi ispunili ovaj zahtev i nabavili aparat koji može da zadovolji potrebe ovog odeljenja. To je mali doprinos JКP Кomunalac u društvenoj zajednici u kojoj deluje i posluje“, rekao je Siniša Adamović, direktor ovog javnog preduzeća.

Na ovom odeljenju leče se deca od rođenja do završetka srednje škole.  Načelnik pedijatrije doktor Julija Čurović zahvalila se u ime Doma zdravlja na donaciji. „Aparat spada u osnovne aparate koje treba da imamo, ali je skup i teško je do njega doći. Mi se zahvaljujemo JKP Кomunalac na donaciji“, istakla je doktor Julija Čurović.